Το μνημόσυνο είναι πολύ σημαντικό μυστήριο.Τα κύρια μνημόσυνα που συνήθως τελούνται είναι των 40 ημερών ,του πρώτου χρόνου και του τρίτου χρόνου από την τέλεση της κηδείας.Σ΄ αυτά ψάλλονται επιμνημόσυνες δεήσεις γιατί έτσι αισθανόμαστε ζωηρότερη την ανάμνηση της παρουσίας των δικών μας ανθρώπων και οι προσευχές μας είναι περισσότερο θερμές και περισσότερο κατανυκτικές.
Το μνημόσυνο των 40 ημερών πρέπει να τελεστεί «μέχρι» τις 40 ημέρες γι’ αυτό και πρέπει να προγραμματιστεί έγκαιρα και να δοθεί και έτσι η ευκαιρία στους οικείους, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία του εκλιπόντος να προσέλθουν, για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Η τιμή για την οργάνωση ενός μνημόσυνου, εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των καλεσμένων που θα δώσουν το παρόν και από τις υπηρεσίες που θα προσφερθούν.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σύνολο των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε:

Προγραμματίζουμε την ημερομηνία και την τοποθεσία του μνημόσυνου, στο κοιμητήριο ή στην ενορία.
Αναγγέλλουμε στις εφημερίδες το μυστήριο του μνημόσυνου, εάν εσείς το επιθυμείτε.
Εκτυπώνουμε και τοιχοκολλούμε την αναγγελία του μνημόσυνου, στην οικία σας και στον περιβάλλοντα χώρο.
Αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας.
Παρέχουμε το δίσκο με τα κόλλυβα, το κουβέρ, (τσουρέκι ή κέικ συσκευασμένα ), σακουλάκια και τσαντάκια για τα κόλλυβα, κουταλάκια συσκευασμένα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τη μεταφορά του δίσκου στην εκκλησία και την διανομή των κολλύβων στους καλεσμένους.